Tävling

Tävla med oss!

Falköpings AIK Orientering är en väldigt tävlingsflitig klubb och tävlar runt om i världen, året om. Den officiella tävlingskalendern, där även anmälan sker, hittar du i länken nedan:

Kontakta Kristine Svensson om du behöver hjälp med inloggning:

kristine.svensson(a)gmail.com

Anmälan görs i första hand på Internet via Eventor, där även inbjudan m.m finns tillgänglig. Planera ditt tävlande och anmäl dig i god tid!

Efteranmälan till tävling görs av den tävlande själv direkt till arrangören via Eventor.

Anmälan till öppna klasser

Öppna klasser, av varierande svårighetsgrad, finns på alla tävlingar. Du sköter själv din anmälan och startavgiften kan du få fakturerad på klubben. Ibland måste du betala direkt på tävlingsplatsen.

Du får naturligtvis den vanliga klubbsubventionen för startavgiften. (Regleras i efterhand).

Gemensam avresa

Gemensam avresa till tävling och träning på annan ort sker alltid från Rantens Torg. Avresetiden och reseledare meddelas i kalendern på FAIK Orienterings hemsida.

Subventioner, reseersättningar och reseledare.

Nedan finns tävlingsprogrammet för 2020 där de tävlingar som medlemar får resersättning för listas. I dokumentet syns även klubbmästerskapen. Generellt subventionerar klubben även staffeter på något sätt, antingen buss, boende och/eller startagifter. OBS i kalendern på hemsidan finns även andra tävlingar inlagda men det är detta dokument som gäller för reseersättning 2020.

Subventioner 2020

Tränings/tävlingskommiten kommer att lägga ut avresetider, utse reseledare med mera på hemsidan. Vi har som målsättning att läggas ut senast på söndagen innan tävlingen eller tävlingarna. Som reseledare antecknar du vilka som kör, hur många löpare i respektive bil samt körsträcka. Dessa uppgifter meddelar du sedan till Lena Fredén.

Som reseledare ser du även till att vimpel och eventuellt klubbtält tas med till och från tävlingen. Dessa kan hämtas i förrådet eller hos den som var reseledare tävlingen innan. Nycklar till förrådet har bland annat Magnus Blennow.

FEAB

Bildresultat för länsförsäkringar skaraborg logga