Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från VOF


Västergötlands OF välkomnar alla föreningar till tre kortare kvällsträffar med olika inriktningar istället för en traditionell konferens.
 

Utbildningshelg 6-7 feb

(2020-10-22 15:24)
Visst planerar VOF för en relativt vanlig Utbildningshelg i Vara i februari. Helgen den 6-7 februari kommer det erbjudas ett stort antal utbildningsmöjligheter för alla föreningars ledare, funktionärer och organisationsledare.
 
Med anledning av årets inställda DM tävlingar till följd av Covid-19 har tävlingskommittén i dialog med de kommande årens tänkta arrangörer uppdaterat långtidsplanen. Förändringarna berör i princip alla DM arrangörer.
 
Anmälan till Ungoteket Väst är stängd och vi summerar att 23 ungdomar från sex olika föreningar får ett extra roligt orienteringsår.
 
Hestra IF har haft två team med i Ungoteket och numera återfinns Ungoteketdeltagare på alla möjliga håll i föreningens verksamhet.
 
Den här informationen behöver samtliga föreningar behandla. Nu finns två stöd tillgängliga. Dels kompensationsstöd för coronan och dels verksamhetsstöd för 65+.
 
Hur man än ser på året 2020 är nu dags att ta sikte på 2021. I Skaraborg innebär det gemensamt klubbmöte. Skaraborgsklubbarna hälsas härmed varmt välkomna till det årliga Skaraborgsmötet, måndagen den 2/11 kl 18.00 i Hagenstugan, Skövde.
 
Det är nio dagar kvar av anmälningstiden till Ungoteket Väst. Samla teamet och anmäl er nu!
 
Magnus Södervall, ledamot i Västergötlands OFs styrelse och hemmahörande i IK Gandvik, Skara delger ett par rader ur en orienterares coronavardag och hur man kan förhålla sig till den.
 

Orintos knasiga trio

(2020-09-28 11:22)
Ungoteket finns för att orienteringsungdomars engagemang och idéer ska få utrymme i föreningarna, en chans som den påhittiga trion Emil, Olle och Gustav i OK Orinto tagit väl vara på.
 

Utbildare sökes

(2020-09-25 10:49)
2021 är ett nytt år, förhoppningsvis mer tillmötesgående än 2020. 2021 är också året då den nya utbildningen IUT, Introduktionsutbildning för orienteringstränare, ska rullas ut över landets alla distrikt. För detta söker vi nu en handfull utbildare.
 

Nyhetsbrev nr 7 2020

(2020-09-25 10:00)
Nyhetsbrev nr 7 2020 från Västergötlands OF finns publicerat!
 
Det närmar sig sista anmälningsdag för Ungoteket Väst. Här kan du se alla föreningar som varit med under de fem säsongerna.
 
När inte västgötarna kan komma till Daladubbeln får Daladubbeln komma till västgötarna. Japp, så resonerade Skogshjortarna och TSOK när de knåpade ihop en lokal upplaga som ska genomföras 10-11 oktober.
 
Mitt i september och mitt i höstsäsongen. Även om 2020 inte blivit som planerat börjar det så smått bli lite fart i tävlandet igen. Nya initiativ uppkommer såsom exempelvis det senaste, ett Mini-Daladubbeln i Västergötland 10-11 oktober!
 

 

 

Våra samarbetsparters

BILLINGE

Elkonsult_logo_pms

Lönsamhet_logo

 

Stenstorps-buss

dina-forsakringar-ab_logotype

falkopings kommun

swedbank_logo_mot_svart_tryck

SISU Idrottsutbildarna

untitled

Hexatronic

 Sponsorhuset

 FEAB

Bildresultat för länsförsäkringar skaraborg logga

Elitsponsorer

                                                           

  ACTIC_logo     

                                                                         

Postadress:
Falköpings AIK OK - Orientering
Magnus Niklasson, Odengatan 27A
52147 Falköping

Kontakt:
Tel: 0703104239
E-post: info@falkopingsaikok.se

Se all info