Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från VOF


På söndag är det stor tävlingsdag i Gällstad då två distriktsmästerskap, sprint och sprintstafett, ska avgöras och båda dessa ingår dessutom i Västgötatoppen.
 
Nu står det klart att Falköpings Mejeri, precis som före pandemin levererar mejerivaror till det stundande O-Campslägret på Tånga Hed, Vårgårda. Västergötlands OF har tecknat avtal med Mejeriet, om leverans av mjölk, fil, ost och yoghurt.
 

VOF söker utbildare

(2022-05-06 09:23)
Nu finns en ny möjlighet att utbilda sig till utbildare för att sedan vara kursledare för den nya Introduktionsutbildningen för orienteringstränare IUT. Västergötlands OF söker dig som kan vara intresserad av att utbilda andra. Ta gärna chansen!
 
Petter Bergstedt, OK Räven och ledamot i Västergötlands OFs styrelse skriver i sin ledare om glädjen att delta på "vanliga" tävlingar igen men också om småtävlingars något svaga deltagarantal.
 

Nyhetsbrev nr 4 2022

(2022-05-04 11:30)
Nyhetsbrev nr 4 2022 från Västergötlands OF finns publicerat!
 

Världscupen till Borås

(2022-05-04 11:01)
Helgen 26-29 maj 2022 välkomnas orienterare från hela världen till Borås för Världscupen i orientering. En intensiv orienteringshelg med lopp i centrala Borås. 
 
O-Camp är det O-troligt roliga lägret för alla orienterande ungdomar mellan 13-18 år. I år hålls det på Tånga Hed, Vårgårda den 19-23 juni och... Jajjemän! DU är varmt välkommen till denna magiska vecka!
 

Lag till Bagheerastafetten

(2022-05-03 08:56)
Bagheerastafetten är den ungdomsstafett som genomförs i samband med invigningen av O-Ringen och således i år i Uppsala den 24 juli. Om du är ungdom och intresserad av att delta ges här lite förutsättningar.
 

DM i MTBO

(2022-05-03 08:18)
Västergötlands DM i MTBO avgjordes i samband med att OK Tranan arrangerade en deltävling i Svenska cupen den 1 maj. Sex distriktsmästare kunde koras, idel veteraner.
 

Frebaco levererar maten

(2022-05-02 15:38)
För alla deltagare på sommarens O-Camp och Västgötatruppens USM-läger väntar mat från Frebaco Kvarn i Lidköping. Parterna har enats om ett avtal gällande leverans av matgryner, ris, flingor och müsli till båda lägren.
 
Den 27-29 maj är det dags för årets Unionsmatch och nu står det klart vilka löpare i D/H14 och D/H16 som tilldelats en plats i truppen.
 

Hjortarna till topps

(2022-05-02 09:33)
Den 30 april avlöptes årets tredje deltävling i Västgötatoppen då Rydboholms SK arrangerade en medeldistanstävling och den här gången var det OK Skogshjortarna som dominerade tillställningen helt.
 
Vårsäsongen är i full gång men nu finns möjlighet att blicka framåt, tävlingsöversikten för hösten klar och du hittar den här på sidan. Bland de justeringar som gjorts finns ett Natt DM i september och årets Preo-DM tar plats i oktober.
 
Den 24 april var det långdistans i Västgötatoppen-programmet då Hjobygdens OK bjöd in till tävling. Även om Ulricehamns OK tog flest poäng den här gången är Falköpings AIK OK kvar i toppen av tabellen.
 

DM i MTBO

(2022-04-22 12:11)
Under Valborgshelgen väntar rejäla MTBO tävlingar kring Tranemo då föreningen OK Tranan arrangerar två deltävlingar i Svenska cupen och Västergötland samtidigt räknar söndagens medeldistans som distriktsmästerskap.
 

 

 

Våra samarbetsparters

BILLINGE

Elkonsult_logo_pms

Lönsamhet_logo

 

Stenstorps-buss

dina-forsakringar-ab_logotype

falkopings kommun

Swedbank.gif

SISU Idrottsutbildarna

untitled

Hexatronic

 Sponsorhuset

 FEAB

Bildresultat för länsförsäkringar skaraborg logga

Elitsponsorer

                                                           

  ACTIC_logo     

                                                                         

Postadress:
Falköpings AIK OK - Orientering
Magnus Niklasson, Sofielundsgatan 22
52130 Falköping

Kontakt:
Tel: 0703104239
E-post: info@falkopingsaikok...

Se all info