Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från VOF


Magnus Södervall, ledamot i Västergötlands OFs och med klubbtillhörighet hos IK Gandvik förmedlar i sin ledare stor glädje och lättnad över att orienteringsverksamheten är igång på ett mer normalt sätt igen.
 
I och med Natt DM den 30 september och för vissa klasser Lång DM på Rydas tävling den 2 oktober har nu Västgötatoppen Mästare avgjorts.
 
Häng med på klubbkväll! I höst bjuder Västergötlands OF in alla föreningar i distriktet till inspirerande kvällsträffar, bara att boka in i kalendern!
 
Västgötatoppen har avgjorts för ungdom och klubb. Nästa helg avslutas Mästarserien för juniorer, seniorer och veteraner. Kolla in ställningen och anmäl dig till avslutningen för din klass!
 

Rättelse Preo DM

(2022-09-13 15:22)
Västergötlands distriktsmästerskap i PreO 2022 kommer avgöras på OK Löftans tävling den 15 oktober, inte den 16 oktober som felaktigt aviserats tidigare.
 
Vid lång DM den 4 september ströks klasserna H16, D16, H18, H35, H45 och H60 efter att ett arrangörsmisstag uppdagats. Nu är det beslutat att dessa klasser ska ges en ny chans till mästerskapstiteln. Det blir den 2 oktober.
 

Nyhetsbrev nr 6 2022

(2022-09-09 08:35)
Nyhetsbrev nr 6 2022 från Västergötlands OF finns publicerat!
 
Är er förening intresserade av att arrangera en alldeles speciell tävlingshelg för ungdomar 13-16 år?
 
Klasserna för Klubb och Ungdom avgjordes i och med lång DM den 4 september medan serien för Mästare fortgår. Då ett par klasser ströks från lång DM ges delvis nya förutsättningar inför avslutningen.
 

Ris och ros på lång DM

(2022-09-08 09:18)
Söndagen den 4 september bjöd Tibro OK in till distriktsmästerskap över långdistans. Tävlingen avgjordes i riktigt magisk terräng kring Skallhult söder om Tibro. Att ett par klasser fick strykas från DM-status var dock olyckligt.
 
Vad behöver du och din förening inför 2023? Ny kunskap? Ny fart? Ny riktning? För ledare, funktionärer och/eller organisationsledare. Nedan presenteras en del möjligheter att ta del av och, om önskvärt, agera kring.
 

DM Medel och Stafett

(2022-09-05 11:38)
Helgen 27-28 augusti arrangerade Trollhättans SOK DM medel och stafett. Tävlingarna avgjordes väster om älven och söder om stan. Där bjöds på ordentliga utmaningar.
 
Behöver ni utbilda fler ledare/tränare i er förening? Nu finns ett kanontillfälle för att som nyare ledare ta ett första utbildningssteg då den nya introduktionsutbildningen erbjuds i Trollhättan den 1 oktober.
 
Med medel DM och stafett DM inräknade i årets Västgötatoppen Klubb har OK Skogshjortarna, Alingsås, tagit ett än mer stabilt grepp över segern i årets upplaga av serien.
 

Nu startar Stjärnkampen

(2022-08-25 09:04)
Den 1 september drar säsong 3 av Stjärnkampen igång, med många nya spännande utmaningar och uppdrag. Bara för dig och din förening att haka på!
 

 

 

Våra samarbetsparters

BILLINGE

Elkonsult_logo_pms

Lönsamhet_logo

 

Stenstorps-buss

dina-forsakringar-ab_logotype

falkopings kommun

Swedbank.gif

SISU Idrottsutbildarna

untitled

Hexatronic

 Sponsorhuset

 FEAB

Bildresultat för länsförsäkringar skaraborg logga

Elitsponsorer

                                                           

  ACTIC_logo     

                                                                         

Postadress:
Falköpings AIK OK - Orientering
Magnus Niklasson, Sofielundsgatan 22
52130 Falköping

Kontakt:
Tel: 0703104239
E-post: info@falkopingsaikok...

Se all info