Hoppa till sidans innehåll

Träningsinformation fram till sommaren

26 APR 2020 19:32
Här följer information om vilken träning som erbjuds fram till sommaren.
  • Uppdaterad: 26 APR 2020 19:32

I dessa coronatider tror vi att allt fler har tid med att träna och springa orientering och att man gärna gör det tillsammans, men med ”coronarespekt”.  Träning/tävlingskommittén har därför plockat fram ett delikat smörgåsbord till alla orienteringssugna.

Varje tisdag kommer det att erbjudas olika former av träningar på olika kartor. Kolla på hemsidan för mer information om tid och samling!

Varje torsdag (utom helgdagarna) tänker vi att vi spontantränar med utgångspunkt från Motionscentralen klockan 18.00. Kanske kan man hjälpa till i någon utav barn/ungdomsgrupperna om behov finns, eller så kan man gå ihop mod någon eller några och träna något spontant tillsammans, eller så tränar man själv på det sätt man själv önskar. Det kan dock vara gott att mötas vid samma tid och sedan träna på det sätt som det passar var och en.

Varje söndag från och med 10/5 har man möjlighet att samlas klockan 9.30 på RT för att sedan åka och träna på banor som IF Hagen ordnar med. Det är träningar på olika kartor varje vecka. Mer info finns på vår hemsida. Vill man springa på söndagen och göra detta gemensamt med klubben så måste man på vår hemsidas kommentarsfält anmäla sig senast torsdag kväll. Detta för att vi under fredagen ska kunna skriva ut kartor. Klubben bjuder på kostnaden för kartorna. Vill man åka andra dagar eller själv skriva ut och betala 20 kr/karta så funkar det också. Dessa träningar ersätter de så kallade ”Volvo-OL” och fungerar nu som någon slags ”veckans bana”.

 

//Träning/tävlingskommittén

Skribent: Håkan Sonesson
Epost: Adressen Gömd

 

 

Våra samarbetsparters

BILLINGE

Elkonsult_logo_pms

Lönsamhet_logo

 

Stenstorps-buss

dina-forsakringar-ab_logotype

falkopings kommun

swedbank_logo_mot_svart_tryck

SISU Idrottsutbildarna

untitled

Hexatronic

 Sponsorhuset

 FEAB

Bildresultat för länsförsäkringar skaraborg logga

Elitsponsorer

                                                           

  ACTIC_logo     

                                                                         

Postadress:
Falköpings AIK OK - Orientering
Magnus Niklasson, Odengatan 27A
52147 Falköping

Kontakt:
Tel: 0703104239
E-post: This is a mailto link

Se all info