Hoppa till sidans innehåll

Tillfälle! Föreläsning med Johan Falk (Världscupen Ulricehamn) den 1 okt

05 SEP 2019 12:24
Fritidskontoret Falköpings kommun inbjuder i projektet för Samverkan Mösseberg till en inspirationsföreläsning enligt nedan info. Vill du hänga på? Anmälan till Helena Sonesson, This is a mailto link absolut senast måndag 10 sep.
  • Skapad: 05 SEP 2019 12:24

Från inbjudan:

Under våren 2019 har två träffar genomförts i överenskommelsearbetet mellan aktörer med anknytning till och som verkar på Mösseberg. Syftet med de träffarna har varit att undersöka intresset av gemensamma möten och hur formerna i så fall ska se ut. Vi har konstaterat att responsen och intresset för fortsatta, organiserade träffar är stort och att det finns en mängd frågor som är gemensamma. Så nu tar vi nästa steg!  

Vi tar avstamp i de konkreta idéer som kom fram under vårens möten och bjuder in till en inspirationsföreläsning med Johan Falk, VD för Ulricehamn ski event AB. Temat för kvällen är Inspirera till samverkan och mobilisera kraft. 

Då ämnet är lika aktuellt för övriga föreningslivet i Falköping, har vi till denna kväll valt att samarbeta med SISU idrottsutbildarna och bjuder in brett. Efter föreläsningen öppnar vi upp till fördjupade samtal i form av ett Dialogcafé. Detta för att få ut så mycket input, nätverkande och inspiration som möjligt. 

Vi hoppas och tror att kvällen blir en inspirationskälla och att vi får nyttig input som vi plockar med oss för vårt fortsatta arbete med er aktörer som är verksamma på Mösseberg. 

Välkomna till Ållebergsgymnasiets entré tisdagen den 1 oktober klockan 18.00-21.00, kom i tid,  insläpp sker från 17.30.

Skribent: Helena Sonesson
Epost: This is a mailto link

Tryck här för att boka liastugan 

 

Vill du vara med och stötta FAIKs elitsatsning? Klicka här!

 

 

Våra samarbetsparters

BILLINGE

Elkonsult_logo_pms

Lönsamhet_logo

 

Stenstorps-buss

dina-forsakringar-ab_logotype

falkopings kommun

swedbank_logo_mot_svart_tryck

SISU Idrottsutbildarna

untitled

Hexatronic

 Sponsorhuset

 FEAB

Elitsponsorer

                                                           

  ACTIC_logo     
 
                                                                        

Postadress:
Falköpings AIK OK - Orientering
Magnus Niklasson, Odengatan 27A
52147 Falköping

Kontakt:
Tel: 0703104239
E-post: This is a mailto link

Se all info